U bent hier: home

Interieurverzorging

Schoonmaakbedrijf Henry Totaal verzorgt de dagelijkse schoonmaak van zowel de particuliere als zakelijke sector. Al voert Schoonmaakbedrijf Henry Totaal haar werkzaamheden veelal in Regio Roosendaal en nabije omgeving uit, heeft het bedrijf een dekking dat zich uitstrekt over heel Zeeland  -  Brabant. Vele scholen, trappenhuizen, kantoren en overige bedrijfsgebouwen worden door onze personeelsleden dagelijks vakkundig schoongemaakt. Vanzelfsprekend kan de frequentie van de schoonmaak worden overlegd.

Zo verzorgen wij ook grote, zeer grondige, reinigingsbeurten. Deze beurten komen één of enkele malen per jaar voor en worden uitgevoerd door onze personeelsleden. Dit wordt uiteraard altijd vooraf met u besproken.

Schoonmaakbedrijf Henry Totaal biedt u:
•    schone werkplekken
•    frisse toiletten- en andere zogenaamde `natte ruimten
•    keurige openbare ruimten
•    milieuvriendelijke schoonmaakartikelen
•    betrouwbaar personeel

Wij verzekeren u van een schone en frisse werk- en woonomgeving. Om toch goed te kunnen communiceren tussen u als klant en onze personeelsleden, maken wij gebruik van een zogenaamd `logboek’. In dit logboek worden zaken als aandachtspunten, afspraken en controles bijgehouden. Naast het bijhouden van het logboek zullen we regelmatig contact met u houden om nodige zaken met u door te nemen.


Vrijblijvende interieurverzorging offerte aanvragen

Op zoek naar een offerte interieurverzorging? Vul hieronder het formulier in en wij sturen u een offerte op maat!

Vrijblijvende interieurverzorging offerte aanvragenAndere diensten van Henry Totaal