U bent hier: home

Glasbewassing

Men neemt zich vaak voor de buitenramen, vaak in verband met financiën, zelf bij te houden, maar in de praktijk komt het er veelal op neer dat het altijd erbij in schiet (tijdnood). Wij bieden 4-wekelijks, maar ook 6 - 8 en 12 wekelijkse glasbewassing aan.
Omdat het ladderend werken voor glazenwassers aan banden is gelegd door de wetgeving werken wij waar mogelijk door middel van de telescoop bewassing of waar nodig met gebruik van een hoogwerker. Hierbij worden uw kozijnen automatisch meegenomen. Niet alleen verzorgen wij uw buitenramen, schroomt u niet ons te vragen uw binnenramen te wassen. Incidenteel of periodiek, wij zijn u graag van dienst.

Werking van telescoopbewassing
Glasbewassing met behulp van telescoopbewassing is ontwikkeld om het reinigen veiliger en productiever te laten plaatsvinden. In de loop van de jaren hebben ontwikkelaars prachtige gebouwen gemaakt waarbij helaas niet altijd is nagedacht over de bewassing van deze objecten. Met behulp van het telescoop systeem kan de reiniging nu op een goede manier gedaan worden.
Meer lezen over Glasbewassing van Henry Totaal ↴

Vrijblijvende glasbewassing offerte aanvragen

Op zoek naar een offerte glasbewassing? Vul hieronder het formulier in en wij sturen u een offerte op maat!

Vrijblijvende glasbewassing offerte aanvragenAndere diensten van Henry Totaal